Helvete!

Kan jag inte börja kunna sova? vafan är det jag gjort för att få det här. Jag kan inte sova eller få någonting gjort. Får inget skrivet till skivan men när jag tänker göra en snabb session för att få igång skrivandet går det skitbra! Har jag för stora förväntningar? Vafan är det med mig?


System Of A Down.


Nattetid.

Tjenafan, som vanligt ligger baby i sängen och sover, och jag sitter vaken framför datorn för att jag inte kan sova. Sitter och lyssnar på beat jag gjort till skivan, och jag behöver fortfarande fler beats, finns det inte någon jävel som läser bloggen som gör beats? fyfan. Ska börja skriva på låten Bakom Mina Shuttershades så att den blir överfet och klar, och jag kanske släpper den för att hypa upp skivan lite. Men först måste jag ha några låtar klara...


Sylvester Stallone.

Utkast från igår

Tja nu är det victoria här!
Vi ska dra snart och eftersom oscar aldrig uppdaterar sin blogg passar jag på att skriva ett inlägg!
Fest hos Dessi ikväll så vi ska dit! Det är roligt när man har en kille som oscar, han är bäst och finast och passar ihop med alla!



Rubrik

Tjubruuäääh! sitter hemma hos min mango och blev tvingad till ett inlägg... Hihi, vafan... Ska dra till Stockholm snart (Ja, jag bor utanför, Victoria också för den delen) och handla lite saker, sen hem till mig sen åter hit för att äta middag! :)

Softa järnet, Bakom mina Shuttershades är allt vackert och fint ;)

Skivan

Yes! Det går jävligt bra med skivan, har 6-7 beats klara för skrivning och jag är glad som fan för det. Hade inget att göra idag innan skolan så jag fotade mig själv och gjorde en liten reklambild/affisch. Inget speciellt bara en cool sak. haha, men det är väl soft? idag har jag inte gjort så mycket. Kim och Danne har varit här och spelat in deras låt "Står här som män", det gick bra faktiskt, lite halvbra mastring men det funkar! Senare ikväll kommer Victoria för att sova här så det blir mysigt! :) Nej nu ska jag fortsätta göra beats och snacka skit. Hejdå!


Onsday!

Chea, sitter här och kan inte sova, flickan sover i sängen brevid satte sig upp för ca 10 minuter sen, tror hon sov då ändå... Jag fattar inte ens varför jag skriver blogg, jag har inte ens ett ämne att skriva om så jag fattar inte varför folk kommer in och läser, visst. Det är inte många som gör det men vafan, kul att några gör de. Skivan är på rull som fan! 6 Beats är helt klara och mer ska komma! Proddare kom förfan! Har dock inga pengar till er, så snälla själar som har något halvfett beat dom kan bidra till skivan som inte är freebeat, Skicka! [email protected], adda min msn och skicka! Är i stort jävla behov!



Alla Hjärtans Dag

Yahow! Fick en skitsnygg tröja/jacka av victoria, och klippte mig igår! :) Slänger upp en keff bild jag tog medans jag skrev :P Haha, men jaja, ska dra och träffa älskling snart i stan för att käka lite, och jag har dåligt med pengar >___< Menmen! Det ordnar sig hoppas jag, hahah. Skivan är på sprrrång! den kommer bli fäät! Måste fixa mig nu, TJooow!


Hell yeah!


Bakom mina shuttershades

Skivan är på språng, kommer snart, har proddat ett så jävla galet beat! Skivan kommer då heta Bakom mina Shuttershades. Producenter sökes och även gästartister. Eftersom skivan kommer kosta kommer ni få eran del. Snackar om det med er som är villiga. Rappare/Sångare får gärna bo i sthlm så vi kan köra skiten live, men sa inte att det var ett måste ;)

Ha det gött, puss på victoria <3

klockrent.









Damn, kan det bli bättre?

Victorias alldeles egna inlägg som inte oscar ska radera!

Hejhej, det skall bli en tradition att gästskriva i Oscars blogg!
Nu undrar alla vem det är, fast det behöver ni inte göra, det är victoria.. okej.. ingen reaktion.. Oscars flickvän!
Jag har fan tur som är tillsamans med oscar, han är snel. Som en Snel Hest! Det er religt att reda! hihi!
När ni minst anar det kommer jag att skriva! Mohaha!





nytt shit

Yes, har en ny låt klar med Eklund som producerade beatet. Fetaste festbangern... Men ska kolla med honom om hur han vill släppa den innan jag släpper den själv. Hedde - Nu sätter vi igång (EklundProdd) Påminner en aning om Hoppa Hoppa men sång i reffen av mig, haha Autotune! Har inte så mkt mer att säga, har varit med victoria hela helgen.

My Loved One.

Måste skriva om min älskling, min baby och mitt liv. Victoria Sjöberg. Viic, cpsnutt, vickan och Babymango. Du är tamefan det bästa jag har, och det kommer du alltid att vara. Du får mig att vakna på morgonarna och känna att jag lever, du är den som får mig att somna på nätterna, du är dom som håller alla mardrömmar borta, du är den som får mig att känna mig bra. När du säger att jag är den som får dig att vara glad, får det mig att inte bara må bra, utan det känns också som om jag lyckats, att göra dig lycklig är som att en fertil snubbe får veta att han kan få barn. Ett mirakel är vad du är, och jag kommer alltid att älska dig.

Du är finare än guld du är vacker som kristaller -
när jag ser dig så stängs min tanke som ett galler -
du är hon som min farmor har skickat från himlen -
första gången jag såg dig nej då visste jag inte -
att du skulle vara hon som mitt hjärta brinner för -
att nämna ditt namn det är nåt jag inte gör -
tro vad du vill men du är hon som lyser min dag -
bästa minnet jag har var är när vi myste den dan –

med handen på hjärtat så skriver jag ut mina känslor –
och berättar för dig hur jag har tänkt mig –
jag måste samla krafter, det finns inga andra chanser -
för dig skulle jag kunna andas vatten –
jag kommer aldrig kunna släppa dig med blicken –
mina vänner säger ”henne gillar vi inte” -
jag bryr mig inte om dom, vi ska skriva historia -
 Varje gång jag ser dig vill jag skrika victoria –

Ny grej!

Jag har en header, ovanför min header... Slå det, Blondinbella!

Idag har jag varit i skolan hela dagen, från 12:50 till 16:20, kom hem och det var helt TOMT!  God damn it alltså, det är aldrig tomt hemma annars! Självklart passar jag på och käkar den sista glassen :3
Min dag har inte varit roligare än så... Snackar buissness med Eklund om en ny låt som kommer rocka hela sverige! Stay Tuned!

BabyBoom!

Yes, ännu en dag passerat. Tvn står på och Victoria ligger i sängen och sover, sötnosen! Imorgon är det skola, börjar 12:50 så det är rätt chill, även fast jag slutar 16:20... Yaya, idag har jag vaknat med Victoria, och somnar med henne sen när jag börjar bli sömnig. Vi har inte gjort någonting, bara kollat på Tv, handlat godis och sånt :)

Ny låt på G med J.L (från Så vi vill leva) som kommer bli jävligt fet! Lite känslor i musiken, men känner att jag måste skriva lite sånt. Mer om det kommer! Producerar lite nytt också nu! Kanske kommer en låt någongång som jag proddat, och inte bara "Hoppa Hoppa", haha.


Hey Arnold!


Försvinner

Yes! Mina läsare försvinner! Det gillar vi inte! Även fast det låter som en bra sak i början! Men det är det inte! Hoppas alla läser med stor fantasi och lever in i mitt problem!

...

Jaja, jag har inte skrivit på länge för jag har inte haft tid, jag ska dra och åka snowboard imorgon över dan med skolan, kommer bli jävligt fedt asså, Tänkte visa er några nya photoshopbilder, för jag har ändå inget för mig. Ska sova snart, jag menar.. jag ska ju upp 04:30 imorgon ;)



Galet tunga ye!

Nej men nu ska eran favorit gå till sängs, kanske kolla lite Tv.. Langa mer kommentarer förfan! och säg åt din bästis att kolla in min blogg!

RSS 2.0