Gäller alla utan aftershave.

Yee, har inte skrivit på jättelänge... så jag måste uppdatera er en aning ;)

Jag ska hoppa av gymnasiet och börja jobba och göra klart skivan! Har fått alla beats från Litanol nu och dom är så SJUUKT feta! Så skivan tar sina första steg fram till att bli någonting! om någon producent läser så GE MIG ETT BEAT! Spelningen i fredags gick fan helt okej, lite tråkig publik, men vafan! Kul att träffa Melvin igen! Haha, skön jävel, snackar massa skit på scen! ;)

http://www.mybestfriendismygrind.com/afasi-filthy-hahaha-remix-competition-its-time-to-vote/

Gå in där och rösta på Juiz! :)

BOB! HELP!


ED!

GODDAMNIT

Längesen jag skrev, men har haft jättemycket annat att ta tag i. Spelade in en testversion på en låt som kommer på skivan! Producerad av Litanol! Men nog om det, jag har haft mycket i skolan, musiken, vänner, flickvän och sånt så bloggen har kommit lite efter. Förlåt för det... inte för att det skadar mycket, har ändå knappt någon läsare >_<
Känns som om skivan börjar komma fram! Vill få allt så bra som möjligt till er! Ni som betalar 50 kr för att lyssna. Vill bara säga att pengarna kommer oavkortat gå till min studio, för att få bättre kvalité på mina låtar, så ni behöver inte tro att jag köper snus och cola för allt.



Home is gold

HejHej, jag sitter inne på oscars blogg eftersom jag inte orkar logga ut honom och logga in på min!
Så varför inte skriva ett litet inlägg på oscars blogg. Snart, Snart ska jag Oscar och hans bror upp till deras dj-kurs. Det är roligt att vara där ibland! Hoppas det är det idag!
Eftersom alla undrar.. hoppas jag.. hur jag ser ut lägger jag in en av de äckliga bilderna oscar har på mig!
Puss/Victoria

älskar dig gubben


Lägger skiten på is.

Yes, jag tänker sluta smått med skivan... Ta det lite lugnt med den, får ändå inget skrivet och vill inte pressa fram något som kommer låta halvdant. Har inte gjort en riktig låt på jättelänge och jag måste verkligen ta tag i andra saker nu. Ville bara säga det.

/Hedde

Snubbar snackar om sånt.

Tjee... börjar om 9 timmar typ och jag ska gå och lägga mig snart.. har haft den här rutan uppe sen jag kom hem från victoria. Sitter och lyssnar på Coldplay - Fix you och blir trött ^_^
Temadag imorgon! Vet inte ens vad som kommer hända, men det får väl duga, i guess. Nu tryckte jag ner bloggsidan igen, utan att skriva klart.. Gosh! 11 beats klara till skivan som är riktgt pheta!

igen...

ORSAKEN

Jag är orsaken till att du öppnar internet. Orsaken till att du vaknar på morgonen. Orsaken till att du orkar läsa.

Tjena fuckäss. Jag har inget att göra så jag gör en ny design.. men är lite skeptisk till färgvalet, men den får vara så en stund.. Orkar inte hålla på att fixa mer. Trött som ett as men skitsamma. Vill du ha din blogg fixad? Skriv till mig! Jag hjälper så gärna till! Fixade till lite på swes.blogg.se så jag är inte helt ute och cyklar som ett spinningpass. Nejnej, ska klä på mig lite skönare kläder sen börja röra mig till skolan! Fredens!

Keep it lit.

sitter och lyssnar på Spitbull Mixtape Vol. 3 och just nu spelar Helno - Keep it Lit... Så rubriken har fått sitt namn! Haha, har inte sovit på hela natten så jag är floouuwm. Fick flippen att börja skriva på skivan på riktigt... kanske bara är jag som är knasig men det går feeett bra att skriva nu! Hah, skriver av mig som ... vet inte, men ändå! Har inte ens kunnat skriva till mina produktioner (Ja, jag är jätteperfektionist) innan men nu flippade jag och det lät fett när jag freestylade på beatet.

Nu spelas Mr. Loco ft. Bigg Tweezy & Slimm Chill - Go Dumb with it... Hiih! fet musik må jag säga! måste börja fixa till skolan snart... har äckeltröja på mig >____<

RSS 2.0