Förlåtelse.

"Förlåtelse är att låsa upp dörren för att släppa någon fri och inse att fången var du. "

NY DESIGN

Yep, ny design igen... Så går det när man har tråkigt!

Jag älskar dig, min babymango <3

Longtime!

Oj jävlar! - Nu var det riktigt längesen jag skrev, men det har inte hänt på mycket. Ny låt som jag dock inte kommer släppa!
Har egentligen inget mer att säga. Jag vaknade nyss... Kan inte somna om igen... vet fan inte vad det är med mig och min sömn nu asså... Det är jävligt jobbigt. Ska ta en snus, lyssna på beatet Eklund har gjort till mig och börja skriva lite! Kommer bli en fet jävla låt, det vill jag lova!


Foto: Victoria Sjöberg.


Junkyard.

Ska dra till gårn snart, DJa lite... haha! Måste ju lära mig förfan! Tar med mig mina skivor... orkar bara bränna ut 3 skivor... så det får räcka. Bl.a. lite Litanol, Benny Benassi, FFL, Forces Inc, KKV och gänget,  Lazee och sånt (Ja, jag spelar mest hip-hop). Håller på att bränna ut skivor, så jag passar på att skriva lite. I helgen kanske man ska på bio med my lady :)

Måste samla ihop mer låtar! Tjing!

Datalektion, yao.

Cheee! Sitter brevid Timm och Emil, som en dag ute i solen. Haha :)

Idag är det onsdag, antar jag... Så jag ska väl inte göra någonting, börja 8 sluta 16:20 ... suger tvärfett. Fick en keps av älskling igår, tack! Och hon sov faktiskt hos mig, men mådde dåligt på kvällen och stannade hemma idag.. :/
Felipe sjunger den sexiga låten från Ali G .. Freak me baby ... aah-yeeaa... hahaha!
Sitter inne på whoa, och snart facebook så jag har inget mer att skriva... Holla at'ya boi!

Sova.

Följ min blogg med bloglovin

Tredje inlägget nu, och jag måste verkligen sova. Jag tänkte sova tidigt idag... Va fan...

Dalskolan

Dedikerar inlägget till min gamla klasskompis inlägg!


Vi hade precis börjat sexan. 20 nya personer, 4 nya år vi skulle spendera tillsammans. Vi gick igenom skitdagar, glada dagar, ledsna dagar, keffa lärare, bra lärare och t.om. lediga dagar! Jag saknar er allihopa, även om jag har en ny skön klass, så kommer ni alltid vara den bästa klassen. Åren gick, man tänkte inte på att det skulle ta slut. I slutet av nian träffade jag Victoria, men jag var ändå ledsen för att jag visste att det kunde vara sista gången jag skulle träffa er, och för vissa har det varit så. Sommaren skulle vara vårat! Vi skulle festa för sista gångerna! Vi skulle bada i alby, och det hände bara 1 gång, med Pontus, Jocke, Linus och några till. Jag menar, när fan kommer vi träffas?

Moments!
 


Nytt!

Ny färg på bloggen, ny header... Ja, allt ser mkt snyggare ut tycker jag! Tröttnade på den jätteljusblåa, för er som inte sett den så finns en bild i inlägget, säg gärna vad ni tycker!

Hoppas alla förstår metaforen i headern, annars kan ni skita it! :)



Yes, då kan jag också bjuda på en YouTube länk, för att inte göra allt för jävla tråkigt (:


Family Guy - New Cool Whip

Måndag

Sitter och lyssnar på Petter - Fredrik Snortare & Cecilia Synd, om någon undrade. Käkar mackor och dricker varm O'boy. Idag har allt varit segt... vill inte ens snacka om min dag. Ska dra till DJ-kursen sen och snurra plattor bakom vinylskivor. Sampla Barnen på saltkråkan över gamla hip-hop beats. Jag måste ha pengar till snus... Men kommer inte få pengar förens på fredag typ... Bidrag?

Hemma

Tjena, har precis kommit hem från en fest, har fått lite cider och öl av polare, och dom rökte i rummet så jag luktar utav bara helvete. Min morsa sa nyss att vi inte skulle prata mkt, för hon ska upp i morgon, bla bla. Josef! You are the one! Din sång och gitarr kommer få oss att vinna Talang 2009! :)
Vi är skiten! Vi måste snacka lite på msn, komma på texten och allt! Haha, you are the one. Samma tack till Arwid, Adam, Ewelina1, Ewelina2, Anna och "Pelle" , haha. Någon brud som kallade sig för Pelle, jävligt tönting, men ok. Sa bara hej, sen var det inget mer. Min flickvän snackar i telefon med Orren, en jävligt bra kille asså! Stor stolthet till dig. Jag luktar rök utav bara helvete. Eftersom mina föräldrar tror jag röker så är det bara att sova med öppet fönstar. Haha, så fort victoria (min flickvän) lägger på ska jag mysa med henne. Men hon vägrar lägga på. Nu ska hon hälsa från mig, även om jag svarade telefonen, Nu råkade han lägga på, hejdå! :)

Babymango


Nio månader idag älskling!


Day nine.

Sitter i skolan, har datalektion men ingen gör något. YouTube och Hamsterpaj är skiten! slutar 16:20 idag... segt som fan!  Yees. Jag är hungrig som fan också, för att få det ännu värre. Fan vad alla sitter och spelar Ages of War eller vafan det heter, medans jag spelade Bloons och 4-Secound Frenzy. Tung skit! Om du läser kan du kommentera också, för jag vill inte skriva blogg när inga läser, och jag känner mig inte älskad när folk inte kommenterar... Det här är precis som whoa! Med kepsen på sniskan vill jag gå ut ur klassrummet, upp och äta. Sen åka hem... Men jag ska fan vara i skolan hela dagen! Nu ska jag spela Mujaffa!

Rubrik

Har ingenting att komma med. Texter kommer inte längre. Inlägg kommer inte. Känner mig för att sluta med allt, sluta med musik, sluta fota, sluta skriva blogg och bara vara en i mängden... Kanske börja skejta och glida som en hockeyspelare på isen. Ska inte tänka, bara skriva. Jag lyssnar på min senaste låt, som jag gjorde för kanske en månad sen med GMX som var med på hans Netplay. Jag vill ha något att skriva en låt på! Kom med en känsla, inspirera mig nu förfan... Jag tänker lägga upp lite låtar som jag gillar, kanske inspirationskälla? Jag skulle egentligen vara hos min flickvän nu och mysa i hennes säng, men eftersom jag är lite sjuk fick jag inte dra någonstans... Jag vill bara krypa in under täcket i hennes stora säng, och sova med henne. Känna värmen från henne och bara sova tills allt är borta. Tills solen skiner på mina fötter i sommargräset vid en strand. Solen ska skina och värma upp vattnet, medans vi är nere, alla gamla vänner från barndomen. Alla spelar fotboll och tar det lugnt nere i Alby. Alla har med sig öl och vi bara lever livet.

Fan vad jag saknar dig, sommaren.



Chester See - God Damn You're Beautiful


Jason Mraz - Life is Wonderful



Lifehouse - From Where You Are

Skoldag, Skolstart

Tjuu, ska dra till skolan om 10 minuter så jag skriver väl lite snabbt, min helg har varit rääätt seg... I Fredags var jag på gårn och gjorde inget speciellt. Lördag drog jag till Nybodagårn med Dennis.. Träffade några där sen drog vi hem och spelade xbox hela natten. Rätt soft ändå. Måste påbörja lite musik. I Helgen kommer Mr. Andersson hit, så då blir det ny låt! Mys.
Måste fixa lite till idag, sååå... tjadå!

Smällande foton.

Tjooba! Dagen efter nyår fotade jag när lillebrorsan smällde lite skitsmällare på baksidan, Here it goes!





Andra raden.

Tjena! Har inget för mig så jag skriver väl lite här. Kom hem från fjällen igår, runt halv 12 på natten. Trött och halvt sjuk fortfarande bär vi in väskor för att sen få sova i en vanlig skön säng. Vaknar sen upp 06:25 för att åka till skolan... Skolan var väl som vanligt på fredagar, man går dit, har 2 lektioner sen drar hem. Men jag drog först hem till Victoria för att hämta väskor och sånt. Kom väl hem ca klockan 13.00 eller något sånt, kom hem och har lekt lite i FL... Två tappra försök i att göra beats, men det gick åt helvete så jag slängde båda. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, dra till gårn och bara.. aa, ingenting. Dricka cola? Sen drar jag väl hem för att lägga mig, är så sjukt trött.

Min statistik har varit jävligt hög, konstigt nog. Mer besökare än någon av mina andra bloggar haft, någonsin... Och det är jag jätteglad över! Kul att Karro och Jonken har kommenterat också... Shit, ni får publicitet. Haha.
Det är så typiskt att man lägger in YouTube-länkar, bilder och sånt... Så jag ska inte bryta det!


Family Guy - Electric Man


Ska jag inte ha en "Dagens Outfit" också? ;)

Första raden.

Tjena, kanske är det här man ska presentera sig själv? Jag heter då Oscar Hedman. Jag är 16 år och bor i Stockholm. Runt mig kretsar musik, foto, vänner, regniga hemmakvällar med min flickvän framför en film och mysa och även min Familia! Nu ska jag inte framstå som värsta gulliga pojken, även om jag är det. Kommer främst använda bloggen för att skriva av mig, när jag inte kan skriva texter. På fritiden gör jag musik och fotar. Jag går för tillfället i Stockholms Hotell&Restaurangskola, men ska byta... WACK!

Nåja, ska väl börja skriva lite som har med någonting att göra? Jag är i fjällen med min flickvän, hennes pappa, hennes bror och hennes brors flickvän. Skitmysigt! Vi bor i en stuga jättenära en pulkabacke med en skitskum lift, men det är jävligt soft... Tränar på snowboard där! haha. Bara för att, så skrek min flickvän precis i sömnen, om när dom gick ut eller något... Hursomhelst! Jag har varit väldigt sjuk dom senaste dagarna, men velat åka i backen ändå... vilket gjort allting värre... Jag menar, vem fan vill åka hit. Fett taggad med svärfarsan som pröjsar mat och husrum... Så kan man inte ens åka! Jag känner mig jävligt taskig. Nu har han iof gått och blivit sjuk... Alla är/har varit sjuka, förutom 1 person, Nattis (Flickväns brors tjej).

Kortfattat om mig, för er som inte orkat läsa: Snusar, Musiker, Fotograf, Tyresö-bo, 16 Bast och väldigt inte singel.

RSS 2.0