Passar inte oss!

Tjena, jag har sovit hela dagen så jag är sjukt jävla pigg och måste säga det. Skivan, skivan skivan... det är väl det min blogg handlar om nu? Haha, den står stilla! fortfarande 2 låtar som är helt klara. Väntar på Tusse, han ska spela in en refräng och mixa låten så har vi 3 låtar klara. Sidechain har gjort 3 beats, men 1 är till salu! Skicka mail till mig om du är sugen på ett astungt electro/dunkbeat.

over and out.

One-Line

Tjena fan, allt soft eller? Victoria och Ortman var här idag så gjorde vi det Tyyyngaste beatet! Du får höra när låten är klar! Har inget annat för mig än att bjuda på ett skratt! :)


bildskit

cheeea.

Idag tog brorsan studenten! Jag vaknade upp i min säng strax efter/innan 8 med min älskling stående mitt i rummet och fixar sig :)  Så nu är klockan kvart i tio, jag har följt med victoria till bussen, följt med farsan till trollbäckens trä och sen satt mig här! Har inte gjort så mycket mer idag, haha. Kan väl lägga till att min victoria är världens sötaste! :)



(bildskiten funkar inte)

tummen ur röven

Yes, jag tar tummen ur röven för att skriva ett inlägg nu på morgonkvisten. Hade inget bättre för mig inatt än att photoshoppa bilderna jag tog i söndags när vi var nere i Alby, Så jag slänger väl upp dom! :) Jag är trött som fan men kan ändå inte sova. Jag måste skriva texter till minst 15 låtar men har ingen inspiration, har inget att skriva om eller någonting. Jobbar just nu med en låt tillsammans med Issa och Hundsim, och låten är producerad av Litanol. Det får vara det! Hejdå på er!



Pontus & Ping


Ralle & Ping



Ralle & Ping!


RSS 2.0