På senaste tiden

På senaste tiden har det hänt ganska mycket, jag är med i en tävling för veckans blogg cpsnutt.blogg.se , så ni kan ju gå in och rösta på mig där, några inlägg neråt.. orkar inte länka just nu... Kommer väl en edit så fort jag orkar...
Jag har varit hemma hos min tös hela helgen och bara softat hårt. Alldelles för hårt... men vad ska man göra? man orkar ju inte direkt vara på full nivå hela tiden, tog en chill helg för att ladda upp till en till vecka hard-core pluggande i skolan... HAH! Jag orkar fan inte vara uppe mer, så nu lägger jag upp en söt bild som kommer få er att tappa hakan! Jag har blivit skitkass på photoshop...


MAYHEM

He-Hey! Jag sitter här och tittar på min underbara vackra flickän victoria! Man är verkligen sig själv när man sover, haha :) Jag vet inte vad jag ska göra nu ... ehm, jaa.. Jag ska väl bli bättre på att blogga och skriva ner saker jag upplevt under det vackraste vi har även kallat livet! Haha, ska börja hooka med andra rappers och spela in filmer med flertal verser och lägga upp på youtube! Fett gjort av er på klippet här under, ska göra annat nu, TJOW!



CAMSNATCH




AA jag baxade victorias kamera idag, sen nu ska jag ta nakenbilder på mig själv o ge tillbaka den till henne så hon har något nice att tita på!

EFTER HELGEN

, har precis kommit hem, kollat på lite film och lyssnat på musik. Har varit på Lisö över helgen och softat som fan! Satte på Spotify och lyssna lite nu, haha. Okeey, tråkigaste bloggen som finns, välkommen hit. Well, vad gjorde jag på Lisö? Jo, svärfarsan har fyllt år så jag var där och grattade honom med hans närmaste! Riktigt trevligt faktiskt.

Ang. min HoN-karriär, jag suger phatass på det spelet asså, hahaha. typ 3 vinster av 25 matcher, hahahaha! Basshunter - Sitter i Ventrila och spelar DotA spelades, därför jag tog upp det... Heeheee... Har verkligen ingenting att skriva.

Nya klassen är väl rätt schoft ändå, kommer väl ta lite tid innan man lär känna allihopa, fast känns ändå inte som om den kommer slå min klass i högstadiet. iof gick bara jag och en annan på den bilden under i min klass då, och han går i min nuvarande klass men ändå! haha


SISTA DAGEN

Yay, imorgon är den sista arbetsdagen! Är fett glad, och astaggad till skolan, har inte gått i skolan på typ ett halvår, och det blir rätt dött utan skolan... Tråkigt som fan på dagarna att inte ha ngnting att göra, sover tills alla kommer hem, och är uppe på nätterna.. det funkar fan inte i längden. Nu sitter jag här, seg och hängig och redo för en sista dag på förskolan. Har spelat in min första fulla låt med Grime, men är inte helt nöjd med den. Jag har själv producerat, mixat, skrivit och spelat in låten. Så fort jag är 100% nöjd så släpper jag låten, några får höra låten innan den är helt klar, så jag vet hur andra tar låten!

Fredens!

tankar ut till fingerspetsen

Yoo! har inte bloggat på länge och jag har faktiskt knappt något att skriva om. Jag har gibbat i helgen och  börjat spela Heroes of Newerth. För er som inte vet vad det är så är det dota, fast som eget spel... Diggas! adda mig som friend om du spelar, hEEDDE heter jag :)

I lördags träffade jag victoria och vi hade det myspys framför Tvn hela kvällen. Vi såg några filmer och hon somnade framför soffan, så jag väckte henne, la henne i sängen och kollade på Sagan om Ringen 3 (a)

Har fått ett producentjobb, men kommer inte säga för vem och vad den personen vill ha för beats, men det är mycket lovande för både mig och min kund, hehe... Känns vuxet att säga "min kund" och mer seriöst, haha. Vill du ha ett beat? skriv! Vill bara tacka Silverhaze för erbjudandet! Och tack "kunden" för att du gillar mina grejer!


MUSICA

Nystartat forum för allt som har med musik och göra. Det spelar ingen roll om du gör Schlager eller Metal, Grime eller Pop, Hip-Hop eller Soul. Det finns plats för allt!
Glid in på musica.inc.se för att ta del av allt!

LIVET ÄR EN FEST!

Yes! Kom hem idag från Lisö, och ska jobba imorgon..! Haha, astaggad... verkligen! Har några låtar på G, t.ex. "Ni Finns Inte" och "Vem", men vad dom handlar om eller vad ni ens vill veta, så kommer jag inte säga någonting! Min mass-session till EPt verkar bli fett, har suttit och haft den här rutan uppe galet länge nu, så jag rundar av och klickar på spara & publicera.


Foto: Oscar Hedman

RSS 2.0